Szolgáltatások:

 

Kamion és pótkocsi műszeres számítógépes diagnosztika

Haszongépjármű szervizünk a TEXA legmodernebb számítógépes diagnosztikai rendszerét használja mely alkalmas bármely tehergépkocsi, kishaszonjármű és vizsgálatára.

Miért van rá szükség?

Közismert, hogy az új munkamódszer iránti igény a személy és haszongépjárművek területén jelentősen megnövekedett és ma már elképzelhetetlen egy széleskörű karbantartási tevékenység a jármű számítógépes vizsgálata nélkül. Még néhány évvel ezelőtt elégséges volt a fülre illetve szemre hagyatkozó diagnosztika és a felfedezett hibás alkatrészek cseréje illetve javítása Ez ma már nem így működik. Az észlelésekre alapozó diagnosztika ma már nem folytatható, mert ha kicserélünk egy hibás egységet azt konfigurálni is kell. Ezért fordul elő sok esetben , hogy bár a szükséges alkatrészeket kicserélik, a műszerfalon lévő vissza jelző lámpa még sem alszik el.

A Navigator Mobile az egyik legkorszerűbb univerzális vezérlőegység diagnosztikai
műszer benzin és dízel üzemű járművek vizsgálatához.

A Navigator Mobile Truck kimondottan haszongépjármű diagnosztikára kifejlesztett, robosztus, öntött alumínium házas eszköz, amely alkalmas tehergépjárművek, autóbuszok, pótkocsik,
mezőgazdasági járművek vizsgálatára.
A műszer a legkorszerűbb kábelnélküli Bluetooth kapcsolattal csatlakozik a mérésvezérlő számítógéphez.

Haszongépjármű szervizünk lehetőséget biztosít hibakódok törlésére , az elektronikus egységek konfigurálására, elektronikus és mechanikus egységek beállítására, üzemi paraméterek kiolvasására, rendszerek aktiválására/ deaktiválására, működtető tesztek végzésére, szervizlámpák visszaállítására, elektronikus kulcsok, immobilizer-ek kódolására, eszközök illesztésére, CAN rendszerek vizsgálatára, szintbeállítások elvégzésére.

A műszert vezérlő legújabb IDC3 szoftverplatform azon túlmenően, hogy magyarnyelvű, információt nyújt a diagnosztikai csatlakozó elhelyezkedéséről, és a vizsgálathoz szükséges kábelekről, vezérli a kommunikációt a műszer és a jármű között, kapcsolási rajzokkal, rendszer leírásokkal, mechanikai adatokkal, segíti a hatékony munkavégzést.

A TexInfo hírlevél szolgáltatás segítségével a szoftver naprakész információkkal támogatja a hibakeresési munkát.

Az integrált ügyfél nyilvántartó rendszer segítségével az elvégzett vizsgálatok, és azok eredménye letárolható, és a jármű kortörténete rendszám vagy ügyfél neve alapján könnyen visszakereshető.

Bízza a hibakód törlést szakemberre!

Várjuk szíves árajánlat kérését!

Munka felvétel: 0670-319-5917

E-mail: kapcsolat@kamion-szerviz.hu

Email Kamion szervíz Autó szervíz Gumiszerviz - Gumicsere Furgon szervíz Kamion szervíz telephely Kamion adagoló javítás Autóvillamosság Kamion bontott és új alkatrészek Fékbetét szegecselés Futómu vizsgálat rázópadon Fékhatás mérés Kamion fék javítás Kamion futómu javítás Kamion futómu beállítás Autószerviz Kamion karosszéria Kamion menetíró Kamion motor felújítás Kamion pótkocsi számítógépes diagnosztika Olajcsere, zsírzás,szurocsere Önindító és generátor javítás Fékbetét szegecselés fékdob szabályzás Kamion szélvédo csere Kamion szervíz akciók Kamion szervíz galéria kamion szervíz kapcsolat elérhetoség telefon email cím Kamion váltó javítás Kamion vizsgáztatás Olcsó akciós kamion szerviz díjak Kamion szervizes állás